Σαρωτική η Ουρουγουάη

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Copa America έκανε η Ουρουγουάη, καθώς συνέτριψε με 4-0 το Εκουαδόρ.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Copa America έκανε η Ουρουγουάη, καθώς συνέτριψε με 4-0 το Εκουαδόρ. Η «Σελέστε» ήταν εντυπωσιακή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε τρία γκολ, «καθαρίζοντας» από πολύ νωρίς τη νίκη.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Λοδέιρο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με όμορφο σουτ, ενώ στο 24’ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους Ουρουγουανούς. Ο Κιντέρο με τη βοήθεια του VAR αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα και το Εκουαδόρ έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Η Ουρουγουάη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σημείωσε ακόμη δύο γκολ. Ο Καβάνι στο 33’ με γυριστό σουτ έγραψε το 2-0 και ο Σουάρες στο 44’ διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ουρουγουάη κατέβασε… ταχύτητα, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, όμως κατάφερε να φτάσει και σε τέταρτο γκολ χάρη στο αυτογκόλ του Μίνα στο 78’.

Ουρουγουάη:
Μουσλέρα – Κάσερες, Χιμένες, Γκοδίν, Λαξάλτ – Νάντες (64′ Περέιρο), Μπεντανκούρ, Βεσίνο (83′ Βαλβέρδε) – Λοντέιρο (75′ Τορέιρα) – Σουάρες, Καβάνι.

Εκουαδόρ:
Ντομίνγκες – Κιντέρο, Ατσιλιέρ, Α. Μίνα, Μπ. Καϊσέδο – Α. Βαλένσια, Ιντιάγκο, Ορεχουέλα, Πρεσιάδο (46′ Ιμπάρα) – Μένα (29′ Βελάσκο), Ε. Βαλένσια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.