Βιδάλ: “Αδικήθηκε η Αργεντινή με τη Βραζιλία”

Ο Αρτούρο Βιδάλ τόνισε πως τα παράπονα των Αργεντινών για τις διαιτητικές αποφάσεις στον ημιτελικό με τη Βραζιλία είναι δικαιολογημένα, ενώ άφησε αιχμές για την παρουσία των διαιτητών στην εφετινή διοργάνωση.

Ο Αρτούρο Βιδάλ τόνισε πως τα παράπονα των Αργεντινών για τις διαιτητικές αποφάσεις στον ημιτελικό με τη Βραζιλία είναι δικαιολογημένα, ενώ άφησε αιχμές για την παρουσία των διαιτητών στην εφετινή διοργάνωση. Παράλληλα, ο αρχηγός της Χιλής άφησε αιχμές και κατά των διοργανωτών, υπογραμμίζοντας πως τους έστειλαν σε ένα ξενοδοχείο δυο ώρες μακριά από το γήπεδο, όπου θα αντιμετώπιζαν την Κολομβία. 

Αρχικά, ο Βιδάλ τόνισε: “Νομίζω πως η Αργεντινή αδικήθηκε αρκετά στο παιχνίδι με τη Βραζιλία. Εϊναι άδικο. Σε εμάς συνέβη το ίδιο όταν μας έστειλαν σε ένα ξενοδοχείο δύο ώρες μακριά από το γήπεδο που παίξαμε με την Κολομβία”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Νομίζω πως ο διαιτητής ήθελε να είναι πιο σημαντικός από το θέαμα. Πως είναι δυνατόν να αποβάλεις τους αρχηγούς, επειδή απλά σπρώχτηκαν λίγο. Προφανώς, άναψαν τα αίματα, αλλά δεν συνέβη κάτι σοβαρό. Δεν είναι δυνατόν τέτοια φάση να καταλήγει με κόκκινη κάρτα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.