Tεσίγιο: «Τα παιδιά μου δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι»

Ο Γουίλιαμ Τεσίγιο περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε λόγω των απειλών κατά της ζωής του για ένα χαμένο πέναλτι.

Ο Γουίλιαμ Τεσίγιο περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε λόγω των απειλών κατά της ζωής του για ένα χαμένο πέναλτι.

Ο Κολομβιανός αμυντικός της μεξικανικής Λεόν, ήταν ο μοιραίος παίκτης της Εθνικής του ομάδας κόντρα στη Χιλή, καθώς αστόχησε από τα 11 βήματα, κάτι που στοίχισε τον αποκλεισμό από το Κόπα Αμέρικα.

Η σύζυγός του, αποκάλυψε ότι μετά το χαμένο πέναλτι η οικογένεια δέχτηκε απειλές μέσω διαδικτύου. Mε τις αναμνήσεις από την δολοφονία του Αντρές Εσκομπάρ λίγο καιρό μετά από ένα μοιραίο αυτογκόλ κόντρα στις ΗΠΑ στο Μουντιάλ του 1994 να είναι ακόμα ζωντανές, η οικογένεια πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

«Μετά από αυτό το πέναλτι πέρασαν δύο μέρες όπου αναρωτιόμουν τι θα μπορούσε να συμβεί. Τα λάθη δεν λείπουν ποτέ από τον αθλητισμό, ούτε η σκληρή κριτική. Όταν παίζεις καλά έρχεται το χειροκρότημα, όταν δεν παίζεις καλά σε συζητούν. Όμως οι απειλές δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Είμαι οικογενειάρχης, σύζυγος και γιος. Υποφέρουν κι άλλοι μαζί με μένα. Οι γιοι μου είναι μικροί και δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται, ήθελαν να βγουν έξω να παίξουν στο πάρκο, αλλά οι συνθήκες δεν τους το επέτρεπαν. Η αστυνομία μας ζήτησε να μείνουμε στο σπίτι για προληπτικούς λόγους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει», είπε στην El Pais ο παίκτης, που πάντως παρά τα όσα πέρασε δεν μετανιώνει για την εκτέλεση του πέναλτι:

«Αν έχω ξανά την ευκαιρία να εκτελέσω, θα το κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.