Ο Νεϊμάρ πήρε την εκδίκησή του (video)

Ο Νεϊμάρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φιλικής αναμέτρησης της Βραζιλίας με την Κολομβία, την οποία έκρινε με εκτέλεση φάουλ (1-0) στο 83ο λεπτό.

Ο Νεϊμάρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φιλικής αναμέτρησης της Βραζιλίας με την Κολομβία, την οποία έκρινε με εκτέλεση φάουλ (1-0) στο 83ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος παίκτης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Καμίλο Σούνιγκα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ως αρχηγοί των δυο ομάδων. Ο Κολομβιανός παίκτης είχε τραυματίσει τον Βραζιλιάνο παίκτη αρκετά σοβαρά, στον προημιτελικό των δυο ομάδων, στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.


Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα κινδύνεψε να μείνει παράλυτος, όμως δεν κράτησε κακία στον Κολομβιανό παίκτη, κάτι που φάνηκε τόσο με τις δηλώσεις του, μετά τον τραυματισμό του, όσο στο φιλικό των δυο ομάδων. Στα αγωνιστικά, η Κολομβία αγωνίστηκε από το 49′ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κουαρδάδο. Στο 83′, ο Νεϊμάρ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Κάρλος Ντούνγκα, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Νικηφόρο το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου τεχνικού στον πάγκο της «σελεσάο».


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


Βραζιλία (Ντούνγκα): Ζέφερσον, Μιράντα, Μαϊκόν, Φελίπε Λουίζ, Νταβίντ Λουίζ (Μαρκίνιος 80′),Γουιλιάμ (Ριμπέιρο 72′), Ραμίρες (Φερναντίνιο 46′), Λουίς Γκουστάβο (Ελίας 46′), Όσκαρ Κουτίνιο 72′), Ταρντέλι (Ρομπίνιο 77′), Νεϊμάρ


Κολομβία (Πέκερμαν): Οσπίνα, Σαπάτα, Αρμέρο, Βαλντές, Σούνιγκα (Μεχία 73′), Σάντες (Ράμος 85′), Ραμίρες (Αρίας 46′), Κουαδράδο, Ροντρίγκες (Φαλκάο 77′), Γκουτιέρες (Μπάκα 64′), Μαρτίνες (Γκουαρίν 65′)


Το γκολ της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.