Λόρενς: «Καιγόμουν να επιστρέψω»

Η Μπάρνσλεϊ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίαμ Λόρενς, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πόσο του έλειψε το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η Μπάρνσλεϊ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίαμ Λόρενς, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πόσο του έλειψε το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο Ιρλανδός πρώην άσος του ΠΑΟΚ είπε χαρακτηριστικά ότι είχε… «φωτιά στο στομάχι» να επιστρέψει στο Νησί, κάτι που τελικά έκανε για χάρη της ουραγού της Τσάμπιονσιπ.

Οι δηλώσεις του Λόρενς:

«Πρόκειται να είναι μια καλή εμπειρία για μένα, ελπίζω να μπορέσω να φέρω κάτι στην ομάδα και να τη βοηθήσω να επιβιώσει. Μου έλειψε το ποδόσφαιρο εδώ από τη στιγμή που έφυγα για την Ελλάδα και ανυπομονώ να το ζήσω ξανά. Παρακολουθούσα το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ από το Sky το διάστημα που ήμουν στην Ελλάδα και μπορώ να πω πως είχα… φωτιά στο στομάχι μου για να επιστρέψω και πάλι.

Είχα καλές εμπειρίες εδώ με τις προηγούμενες ομάδες μου και απλά εύχομαι να έχω άλλη  μία με την Μπάρνσλεϊ. Κάθε φορά που ερχόμουν εδώ, ‘κολλούσα’ με τους οπαδούς. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να είναι πίσω μου και όχι απέναντί μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.