Αντόμα: «Πρόκληση ο Ολυμπιακός»

Ευχαριστημένος ο Άλμπερτ Αντόμα με τη νίκη της Νότιγχαμ επί του Ατρόμητου, περιμένει όμως πιο δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ευχαριστημένος ο Άλμπερτ Αντόμα με τη νίκη της Νότιγχαμ επί του Ατρόμητου, περιμένει όμως πιο δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό.

O 31χρονος εξτρέμ, καλοκαιρινό απόκτημα από την Άστον Βίλα, αγωνίστηκε στη χθεσινή νίκη της Φόρεστ με 3-0 επί της ομάδας του Περιστερίου και τόνισε ότι αυτή η νίκη θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του εν’ όψει «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Ήταν ένα καλό τεστ για μας, απέναντι σε μία από τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Παίξαμε καλά και ήταν καλό που πετύχαμε τρία γκολ. Είναι καλό να κερδίζεις μία ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και ώθηση. Μπορεί να μας ανεβάσει εν’ όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που αποτελεί το επόμενο τεστ για μας. Ανυπομονούμε γι’ αυτό το ματς, παρ’ όλο που θα είναι ένα βήμα παραπάνω από πλευράς επιπέδου, απέναντι σε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρόκληση είναι να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.