«Δεν είμαστε εδώ για διακοπές, να δω πράγματα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Δηλώσεις για το σημερινό (16/07) φιλικό της Νότιγχαμ με τους Πειραιώτες, το οποίο θα παρακολουθήσετε ζωντανά από τα κανάλια novasports στις 21:30 από το Γ. Καραϊσκάκης, παραχώρησε ο Σαμπρί Λαμουσί.
Δημοσίευση: 16/07/2019 - 12:25
Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για αυτή την αναμέτρηση, σχολιάζοντας και τη φιλοξενία του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με τους ίδιους, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή το βράδυ δειπνήσαμε μαζί (σ.σ. Νότιγχαμ και Ολυμπιακός), ήταν ωραία στιγμή, αλλά ο αγώνας μας θα είναι διαφορετικός, επειδή παίζουμε εναντίον μιας ισχυρής ομάδας.

Ήταν η πρώτη εμπειρία αυτού του είδους για μένα, να μοιραστούν δύο ομάδες ένα δείπνο. Ήταν καλό, αλλά δεν είμαστε εδώ για διακοπές.

Το πρώτο παιχνίδι για εμάς ήταν θετικό (νίκη επί του ατρομήτου με 3-0) και πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο το βράδυ, γνωρίζοντας όμως ότι θα είναι δύσκολο.

O Oλυμπιακός ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου, δηλαδή τρεις εβδομάδες νωρίτερα από εμάς, και ενδεχομένως να δούμε τη διαφορά ετοιμότητας στο χορτάρι, επειδή την επόμενη εβδομάδα έχουν ένα σημαντικό παιχνίδι στο Champions League.

Δεν είμαι επικεντρωμένος στο αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο στη συμπεριφορά που θα δείξουμε. Θέλω να δω πολλά πράγματα και, φυσικά,έπειτα και το αποτέλεσμα είναι σημαντικό.

Πριν από την σεζόν, το πιο σημαντικό είναι η στάση των παικτών και της ομάδας. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα, πρέπει να πολεμήσουμε και να τρέξουμε όλοι μαζί για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».