Ούτε και τώρα η Μπέρμιγχαμ…(video)

Οι "Μπλε" έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με τη Γουέστ Μπρόμιτς στην εκκίνηση της 7ης αγωνιστικής της Championship εξακολουθώντας να αγνοούν τη νίκη.

Ύστερα από ένα ανιαρό 20λεπτο, οι ομάδες απέκτησαν ρυθμό και φάνηκαν πιο απειλητικές με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα στο 26′, καθώς ο Χότα εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη συνεννόησης μεταξύ Χεγκάζι και Τζόνστον στην άμυνα της Γουέστ Μπρομ για να σκοράρει από δύσκολη γωνία. 

Μάλιστα ο Ισπανός τρία λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 από τα 11 μέτρα, καθώς ο Μπάρτλεϊ έκανε πέναλτι-δώρο -χρησιμοποιώντας το χέρι του σε εύκολη φάση- ωστόσο ο Τζόνστον νικήσε τον Χότα, αποκρούοντας.

Στο 39′ ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων, Μάθιου Φίλιπς, επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται από την αρχή της σεζόν, από την αριστέρα πλευρά έκλεψε την μπάλα από τον Πέντερσεν, απέφυγε με απίθανη προσποίηση τον Ντιν, εκτέλεσε τον Καμπ για το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν έχει το ρυθμό του πρώτου, με την Μπέρμιγχαμ να χάνει μία ακόμη καλή ευκαιρία με τον Άνταμς στο 51’, ωστόσο η πτώση της απόδοσής της στο τελευταίο 15λεπτο λίγο έλειψε να της κοστίσει, καθώς το σύνολο του Μουρ είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Μπαρνς στο 85’, ενώ ο ίδιος παίκτης απέτυχε από πλεονεκτική θέση να πετύχει το γκολ της νίκης στο 90+2’.

Το 1-1 σημαίνει πως οι «Μπλε» μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής μένουν στη φτωχή συγκομιδή των 5 βαθμών, ενώ οι «Μπάγκις» πηγαίνουν στους 11. 

St Andrew’s, Μπέρμιγχαμ, Αγγλία

Διαιτητής: Άντριου Μάντλι

Κίτρινες κάρτες: 68’ Κίφτενμπελντ, 72’ Ντιν –  55’ Τάουσεντ

Κόκκινη κάρτα: – 

Μπέρμιγχαμ (4-4-2): Καμπ –  Κολέν, Μόρισον, Ντιν, Πέντερσεν –  Μαγκομά, Γκ. Γκάρντνερ, Κίφτενμπελντ, Χότα –  Άνταμς (73’ Μπογκλ), Γιούτκεβιτς (86’ Σόλομον-Οτάμπορ)

Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον (3-4-1-2): Τζόνστον – Ντόσον, Χεγκάζι, Μπάρτλι –  Φίλιπς, Λίβερμορ, Μπραντ (αρχ.) (78’ Μπάρι), Τάουνσεντ –  Μπαρνς –  Ροντρίγκεζ (75’ Ρόμπσον-Κανού), Γκέιλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.