“Αφεντικό” στο Μπέρμιγχαμ η Άστον Βίλα! (video)

Με εντυπωσιακό τρόπο, η Άστον Βίλα κέρδισε με 4-2 τη Μπέρμιγχαμ στο Second City Derby και παρέμεινε το ..."αφεντικό" της πόλης!

Με εντυπωσιακό τρόπο, η Άστον Βίλα κέρδισε με 4-2 τη Μπέρμιγχαμ στο Second City Derby και παρέμεινε το …”αφεντικό” της πόλης! 

Οι Villans ήταν κυρίαρχοι του δυναμικού αγώνα που έγινε στο Villa Park στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Championship και κατάφεραν να πάρουν το “τρίποντο” απέναντι στην “αιώνια” αντίπαλο τους. 

Παρά την υπεροχή της Άστον Βίλα, η Μπέρμιγχαμ Σίτι προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον Λούκας Γιούτκεβιτς στο 28ο λεπτό, ενώ είχε και δοκάρι με τον Άνταμς στο 36′. 

Μετά το δεκάλεπτο “βραχυκύκλωμα”, οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση με το γκολ του Κοντιά στο 37′ και ανέτρεψαν τα δεδομένα του αγώνα, δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Γκρίλις, ο οποίος έκανε το 2-1. 

Η εκκίνηση της Άστον Βίλα ήταν δυναμική και στο δεύτερο μέρος. Ο Τέιμι Έιμπραχαμ κέρδισε πέναλτι στο 50ο λεπτό και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση του, κάνοντας το 3-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με σουτ του Κρίστιαν Πέντερσεν στο 57ο λεπτό. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Σκωτσέζος Άλαν Χάτον με ένα σόλο στο 76ο λεπτό. 

Άστον Βίλα: Νίλαντ, Χάτον, Τουανζέμπε, Τσέστερ, Τέιλορ, Αντόμα (65′ Μπολασί), Χούριχέιν, Γουίλαν (69′ Λάνσμπερι – 77′ Ελ Μοχαμάντι), Κοντιά, Γκρίλις, Έιμπραχαμ

Μπέρμιγχαμ Σίτι: Καμπ, Χάρντινγκ, Ντιν, Μόρισον, Κολέν, Πέντερσεν, Κιφτένμπελντ, Γκάρντνερ (78′ Λάκιν), Μαχόνι (67′ Μαγκομά), Άνταμς, Γιούτκεβιτς (89′ Μπόγκλ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.