Έσπασε την “κατάρα” η Λιντς

Πέρασαν 26 χρόνια, 7 μήνες και 5 ημέρες από την τελευταία φορά που η Λιντς νίκησε στο Μπράμολ Λέιν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! Νίκησε 1-0 με γκολ του Πάμπλο Ερνάντεθ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Championship!

Πέρασαν 26 χρόνια, 7 μήνες και 5 ημέρες από την τελευταία φορά που η Λιντς νίκησε στο Μπράμολ Λέιν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! Νίκησε 1-0 με γκολ του Πάμπλο Ερνάντεθ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Championship!

Την τελευταία φορά που νίκησε η Λιντς Γιουνάιτεντ στο Μπράμολ Λέιν στην ενδεκάδα της είχε Στράχαν, ΜακΆλιστερ, Σπιντ και στον πάγκο τον Ερίκ Καντονά. Λίγες ώρες αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχανε από την Λίβερπουλ με γκολ των Ρας και Γουόλτερς και η Λιντς κατακτούσε το πρωτάθλημα μετά από δεκαοκτώ χρόνια!

Τότε ήταν το αυτογκόλ του Γκέιλ που υπέγραψε το 2-3 της Λιντς. Το απόγευμα του Σαββάτου ήταν η γκάφα του τερματοφύλακα Χέντερσον! Από το δικό του λάθος στο 81ο λεπτό ο Κλαρκ έδωσε την ασίστ και από κοντά ο αρχηγός Πάμπλο Ερνάντεθ έγραψε το τελικό 0-1 για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα που πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες στο ματς και η Λιντς χρειάστηκε αρκετή βοήθεια από τον προπονητή της για να μπορέσει να φτάσει στην διεκδίκηση της νίκης αλλά και λίγη δόση τύχης! Στο 92ο λεπτό με ψαλιδάκι ο Γουάσιγκτον έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και η Λιντς πήρε μια ιστορική νίκη! 

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. : Χέντερσον – Μπάσαμ, Ίγκαν, Ο’Κόνελ – Μπάλντοκ, Ντάφι (62′ Γουάσιγκτον), Νόργουντ, Φλεκ, Στίβενς (84′ Τζόνσον) – ΜακΓκόλντρικ, Σαρπ 

ΛΙΝΤΣ ΓΙΟΥΝ. : Πίκοκ-Φάρελ – Ντάλας, Γιάνσον, Κούπερ (21′ Χάλμε), Ντάγκλας – Φίλιπς, Φόρσο – Πάμπλο (90′ Σάκλετον), Κλιχ, Αλιόσκι (46′ Κλαρκ) – Ρουφ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.