Λιντς για πρωτάθλημα 3-0 την Στόουκ (video)

Με επιβλητική εμφάνιση στο Στάδιο «Μπριτάνια», η Λιντς επικράτησε με το ευρύ 3-0 της Στόουκ Σίτι και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Τσάμπιονσιπ, μετά από πέντε αγωνιστικές.

Με επιβλητική εμφάνιση στο Στάδιο «Μπριτάνια», η Λιντς επικράτησε με το ευρύ 3-0 της Στόουκ Σίτι και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην Τσάμπιονσιπ, μετά από πέντε αγωνιστικές. Αποδείχτηκε πολύ εύκολο το απόγευμα για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νέιθαν Τζόουνς παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με μόλις έναν βαθμό και η θέση του Ουαλού τεχνικού στον πάγκο της Στόουκ κρίνεται επισφαλής.
Η Λιντς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, είχε 21 τελικές προσπάθειες, σε αντίθεση με την γηπεδούχο ομάδα που είχε την πρώτη της τελική στην εστία, στο 77΄με σουτ του Τομ Ινς.

Ο Αλιόσκι πανηγυρίζει το 0-2

Τα «παγώνια» πέτυχαν τα δύο πρώτα τους τέρματα, με τους δύο ακραίους μπακ, τον Ντάλας στο 42΄, μετά από απίθανη ασίστ του αρχηγού Πάμπλο Ερνάντες και τον Αλιόσκι στο 50΄, μετά από γύρισμα του Μπάμφορντ. Ο φορ της Λιντς «υπέγραψε» στο 66΄τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων και έφτασε τα 4 γκολ σε 5 παιχνίδια.

 Αυτή ήταν η 3η σερί εκτός έδρας νίκη για την Λίντς, για πρώτη φορά μέσα στο 2019, η Στόουκ παρέμεινε χωρίς νίκη για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.