Επέστρεψε στην Αγγλία ο Χόλτμπι

Μετά από μία πενταετία στη Γερμανία και το Αμβούργο, ο Λιούις Χόλτμπι θα αγωνιστεί ξανά στα αγγλικά γήπεδα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τη Μπλάκμπερν.

Μετά από μία πενταετία στη Γερμανία και το Αμβούργο, ο Λιούις Χόλτμπι θα αγωνιστεί ξανά στα αγγλικά γήπεδα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τη Μπλάκμπερν.

Ο 29χρονος χαφ, το όνομα του οποίου είχε γραφτεί και για τον ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο και παρότι βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, επέλεξε να επιστρέψει στην Αγγλία, αποδεχόμενος την πρόταση της Μπλάκμπερν.

Άλλωστε έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στα αγγλικά γήπεδα με Τότεναμ και Φούλαμ, αλλά πρώτη φορά θα παίξει στην Τσάμπιονσιπ. 

«Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος να δουλέψω σκληρά. Νομίζω ότι έχω βελτιωθεί λιγάκι συγκριτικά με την τελευταία φορά που αγωνίστηκα στην Αγγλία. Κέρδισα πολλές εμπειρίες και έχω δει πολλά πράγματα, θετικά και αρνητικά. Νομίζω ότι μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα κάποιες καταστάσεις και να επιδείξω μεγαλύτερη ηρεμία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός χαφ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.