Εύκολη νίκη για τη Χαλ (video)

Η Χαλ δε δυσκολεύθηκε να φτάσει στην πέμπτη διαδοχική εντός έδρας νίκη επί της Μπέρμιγχαμ (2-0), με σκόρερ των δύο τερμάτων τον Τζάροντ Μπάουεν.

Η πρόσφατη εκτός έδρας εικόνα της Μπέρμιγχαμ που ήταν αήττητη στα τελευταία τρία ματς, μετρώντας δύο σερί νίκες, δημιουργούσε υπόνοιες ότι οι φιλοξενούμενοι, ίσως κατάφερναν να διακόψουν το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών στο “KCOM”.

Τα πρώτα λεπτά κράτησαν στην ισορροπία την αναμέτρηση, ωστόσο ο Μπάουεν στο 22ο λεπτό μετά την κεφαλιά του Πιουγκ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι επιβεβαίωσε την επιρροή του στο παιχνίδι των γηπεδούχων. 

Η Χαλ θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμα της πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο η έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια και οι σωστές αντιδράσεις του Λι Καμπ κράτησαν τη διαφορά στο γκολ. 

Ο Μπάουεν ήταν ο καθοριστικός και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του Νάιτζελ Άντκινς, καθώς με κάθετη κούρσα βρέθηκε απέναντι στον Καμπ που τον ανέτρεψε στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και σημειώνοντας το 15ο τέρμα του στα τελευταία δεκαέξι ματς της Χαλ κλείδωσε τους τρεις βαθμούς με τους οποίους οι γηπεδούχοι έπιασαν στους πενήντα τη Μπέρμιγχαμ. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.