Συνέχισε την παράδοση η Μπρίστολ Σίτι (video)

Την παράδοση που την θέλει να κερδίζει τους αγώνες με τη Μίντλεσμπρο συνέχισε η Μπρίστολ Σίτι, η οποία επικράτησε 2-1 στο “Άστον Γκέιτ”.

Την παράδοση που την θέλει να κερδίζει τους αγώνες με τη Μίντλεσμπρο συνέχισε η Μπρίστολ Σίτι, η οποία επικράτησε 2-1 στο “Άστον Γκέιτ”. Έτσι, μ’ αυτή τη νίκη η ομάδα του Λι Τζόνσον πέτυχε την 5η νίκη της επί της “Μπόρο” στα τελευταία πέντε ματς. “Φτωχό” πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες που δεν είχαν κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος και μέσα σε τέσσερα λεπτά οι “Ρόμπινς” έφτασαν σε δύο γκολ. Στο 51′, από τη σέντρα του Ράιτ ο ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι, Μπράιαν έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πάτερσον με σουτ στην κίνηση έπειτα από ωραία αντεπίθεση και σέντρα του κεντρικού αμυντικού, Φλιντ σημείωσε το 2-0. 

Η ομάδα του Γκάρι Μονκ δεν είχε τρόπο να αντιδράσει και να γίνει επικίνδυνη επιθετικά, όμως στο 75′ το αυτογκόλ του Μάγκνουσον την έβαλε ξανά στο ματς. Παρά την πίεση που άσκησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα. 

Με τη νίκη αυτή η Μπρίστολ έφτασε τους 37 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μίντλεσμπρο έμεινε στους 29. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.