Πρόσωπο του αγώνα ο Στιλ (video)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Ντέρμπι Κάουντι με τη Μπρίστολ Σίτι στο Πράιντ Παρκ στην αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Ντέρμπι Κάουντι με τη Μπρίστολ Σίτι στο Πράιντ Παρκ στην αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα διαστήματα κάθε ημιχρόνου, όμως τις σημαντικότερες και κλασσικότερες ευκαιρίες είχαν οι παίκτες του Ρόουετ. 

Με εκτελέσεις φάουλ από Βίντρα και Ράσελ (η μπάλα πήγε στο δοκάρι) αλλά και κεφαλιά του Ντέιβις που έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων, Φλίντ.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Μπρίστολ Σίτι άλλαξε τερματοφύλακα και αντί του Φίλντινγκ πέρασε στο παιχνίδι ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στίλ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η παρουσία του, αφού σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Λόρενς στο 63′ και τον Βίντρα στο 67′ κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η Ντέρμπι Κάουντι παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία με 53 βαθμούς και στο -9 από τη Γουλβς που έχει παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Μπρίστολ πήγε στους 48 και παραμένει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.