Νίκη παραμονής για τη Μπόλτον (video)

Σε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, αλλά και με μεγάλη κρισιμότητα, η Μπόλτον νίκησε στην έδρα της με 1-0 την 4η της βαθμολογίας Μπρίστολ Σίτι και άφησε πίσω της τη ζώνη του υποβιβασμού ανεβαίνοντας στους 29 βαθμούς.

Σε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, αλλά και με μεγάλη κρισιμότητα, η Μπόλτον νίκησε στην έδρα της με 1-0 την 4η της βαθμολογίας Μπρίστολ Σίτι και άφησε πίσω της τη ζώνη του υποβιβασμού ανεβαίνοντας στους 29 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες των Αμεόμπι στο 12′ με καλό σουτ εκτός περιοχής, και Γουόκερ στο 31′ όταν ο Λουκ Στιλ παραχώρησε κόρνερ.
Μοναδική καλή φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο μισό του αγώνα με το άστοχο πλασέ του Ριντ από το ύψος της μικρής περιοχής στο 38ο λεπτό.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερο για τους φιλοξενούμενους, αφού απείλησαν τόσο με την Κεφαλιά του Φλιντ από το κόρνερ του Μπράιαν, όσο και με τη διπλή χαμένη ευκαιρία από Ντιεντιού και Σμιθ στο 56ο λεπτό. 

Στο διάστημα που ανέβασαν παίκτες με στόχο να πιέσουν, δέχθηκαν το γκολ, όταν από δική τους εκτέλεση κόρνερ έβγαλε αντεπίθεση η Μπόλτον. Ο Αμεόμπι πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του διέσχισε όλο το γήπεδο και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 71′. ήταν το 4ο γκολ του στο πρωτάθλημα και πρώτο μετά τον Οκτώβριο.

Η Μπρίστολ Σίτι έμεινε στους 51 βαθμούς και την 5η θέση μετρώντας μία νίκη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Τέταρτη νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές για τη Μπόλτον που φαίνεται να βρίσκει αποτελέσματα στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.