Τρένο η Νόριτς (video)

Η Νόριτς συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την Premier League κερδίζοντας στο ''Carrow Road'' εύκολα 4-0 την ΚΠΡ. 8η διαδοχική νίκη για τα ''καναρίνια'', τα 26 γκολ έφτασε στην σεζόν ο Πούκι.

Η Νόριτς συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την Premier League κερδίζοντας στο ”Carrow Road” εύκολα 4-0 την ΚΠΡ . 8η διαδοχική νίκη για τα ”καναρίνια”, τα 26 γκολ έφτασε στην σεζόν ο Πούκι.

Από νωρίς η Νόριτς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ‘’πιάνοντας από το λαιμό’’ τους Λονδρέζους βάζοντας δύο γρήγορα γκολ. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μάξ Άαρονς μοίρασε στον Μπουέντια με τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ. Στο 12ο λεπτό ο Γερμανός Στίπερμαν βρήκε χώρο και εκτέλεσε εκτός περιοχής για το 2-0 της ομάδας του Ντάνιελ Φάρκε.


Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο η Νόριτς εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Φινλανδός Πούκι διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με το 25ο γκολ στη σεζόν και έγινε ο 7ος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που φτάνει σε αυτό τον αριθμό τερμάτων.

Η Νόριτς χαλάρωσε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να δώσει χώρους στους φιλοξενούμενους που έχασαν μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Φέρλονγκ που ανάγκασε τον Κρουλ σε σπουδαία επέμβαση.

Στο 70ο λεπτό ο Μπουέντια αντίκρισε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τη Νόριτς με παίκτη λιγότερο για μαρκάρισμα στον Σκάουεν. Στο 85ο λεπτό, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η Νόριτς πέτυχε και 4ο γκολ με τον Τίμου Πούκι να σκοράρει το 26ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Η Νόριτς αύξησε την διαφορά της στους 8 βαθμούς από την δεύτερη Λιντς, που παίζει με την Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας (6/4 17.00).



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.