«Πάγωσε» στην τελευταία επίθεση το «Μπράμαλ Λέιν», ο Κούπερ (video)

Με γκολ, του κεντρικού αμυντικού, του Τζέικ Κούπερ, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μίλγουολ κατέκτησε πολύτιμο βαθμό στο «Μπράμαλ Λέιν» απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Με γκολ, του κεντρικού αμυντικού, του Τζέικ Κούπερ, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μίλγουολ κατέκτησε πολύτιμο βαθμό στο «Μπράμαλ Λέιν» απέναντι στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 42ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ.

 Συγκλονιστικό το 2ο ημίχρονο, μετά από το πρώτο 45λεπτο που δεν έχουμε να θυμόμαστε τίποτα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51ο λεπτό με τον Μαντίν, αλλά η Μίλγουολ που ήταν ανύπαρκτη επιθετικά μέχρι εκείνο το σημείο, πίεσε πολύ στα τελευταία λεπτά για να φτάσει στην πολυπόθητη νισοφάριση στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο 86΄ο ίγκαν απέκρουσε με το χέρι την μπάλα πάνω στην γραμμή και βέβαια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μάρσαλ, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χέντερσο. Η ισοφάριση ήρθε για την Λονδρέζικη ομάδα, στην τελευταία επίθεση με κοντινή κεφαλιά του Κούπερ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση αυτού του πολύτιμου βαθμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.