Της έχει πάρει τον αέρα

Η Άουγκσμπουργκ συνέτριψε με 4-1 εκτός έδρας τη Στουτγάρδη, την οποία κέρδισε για τρίτη φορά στα ισάριθμα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Άουγκσμπουργκ συνέτριψε με 4-1 εκτός έδρας τη Στουτγάρδη, την οποία κέρδισε για τρίτη φορά στα ισάριθμα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Εκτός έδρας, ωστόσο, η Άουγκσμπουργκ δεν είχε πανηγυρίσει ποτέ ως τώρα κόντρα στους Σουηβούς και… είπε να το κάνει με εμφατικό τρόπο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο με τους Μίλικ (35′), Χαν (43′), ενώ μετά την αποβολή του Ιμπίσεβιτς με απευθείας κόκκινη στο 53′ όλα έγιναν πιο εύκολα. Ο Χαν ξανασκόραρε στο 56′, ο Ράους μείωσε για τους γηπεδούχους στο 62′ και ο Βέρνερ στο 64′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Για τη Στουτγάρδη είναι η πέμπτη συνεχόμενη ήττα στην Μπουντεσλίγκα που την αφήνει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Η Άουγκσμπουργκ από την άλλη, έφτασε τους 31 πόντους και μπορεί να ονειρεύεται μέχρι και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στουτγάρδη (Σνάιντερ): Ούλραϊχ, Σβάαμπ, Ράους (90’+1′ Μποκά), Σάκαϊ, Ρίντιγκερ, Λάιτνερ, Μάξιμ (63′ Κακάου), Κεντίρα, Ιμπίσεβιτς, Αμπντελαουέ, Βέρνερ (75′ Γιάλτσιν)

Άουγκσμπουργκ (Βάιντσιρλ): Μάνινγκερ, Κάλσεν Μπράκερ (84′ Τζέονγκ Χο Χονγκ), Φερχέγκ, Κλάβαν, Όστρτσολεκ, Βέρνερ, Μπάιερ, Χαν (77′ Έσβαϊν), Κορ, Χαλίλ Άλτιντοπ, Μίλικ (66′ Ντονγκ Βον Τζι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.