Απτόητη Μπάγερν, πεντάστερη Ντόρτμουντ

Στη δωδέκατη συνεχόμενη νίκη της στη Μπούντεσλιγκα έφτασε η Μπάγερν Μονάχου, που πήρε στο ρελαντί το βαυαρικό ντέρμπι στη Νυρεμβέργη με 2-0. Σκόρπισε τη Βέρντερ η Ντόρτμουντ, περνώντας με 5-1 από τη Βρέμη.

Στη δωδέκατη συνεχόμενη νίκη της στη Μπούντεσλιγκα έφτασε η Μπάγερν Μονάχου, που πήρε στο ρελαντί το βαυαρικό ντέρμπι στη Νυρεμβέργη με 2-0. Σκόρπισε τη Βέρντερ η Ντόρτμουντ, περνώντας με 5-1 από τη Βρέμη.

Οι πρωταθλητές, άνοιξαν το σκορ με τον Μάντζουκιτς στο 18′ μετά τη σέντρα του Αλάμπα, ενώ με ένα γρήγορο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο από τον Λαμ (49′, ασίστ Μάντζουκιτς) η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η διαφορά ανέβηκε ξανά στους 13 από τη δεύτερη Λεβερκούζεν, με την Μπάγερν να παραμένει φυσικά αήττητη (18 νίκες, 2 ισοπαλίες) μετά από 20 ματς.

Η Ντόρτμουντ ήταν καταιγιστική στη Βρέμη, με Λεβαντόφσκι και Μικιταριάν να κάνουν… «πάρτι». Ο Πολωνός άνοιξε το σκορ στο 26′, πετυχαίνοντας το 0-5 στο 85′, ενώ ο Αρμένης πρόσθεσε άλλα δύο τέρματα στο 41′ και στο 62′. Ο Φρίντριχ έχει κάνει ενδιάμεσα (47′) το 0-3, με τον Άισισεκ να γράφει το τελικό 1-5 στο 89′. Οι παίκτες του Κλοπ έμειναν έτσι στο -4 από τη δεύτερη Λεβερκούζεν με 39 πόντους, ενώ μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Βέρντερ. Σε όλο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που είδε την κίτρινη κάρτα στο 69ο λεπτό.

Στις νίκες επέστρεψε μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Βόλφσμπουργκ, που με πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκε 3-0 της Μάιντς. Ο Ροντρίγκεζ άνοιξε το σκορ στο 59′ με πέναλτι, ενώ Ντοστ (66′) και Γκουστάβο (75′) πρόσθεσαν άλλα δύο γκολ, με τους γηπεδούχους να πιάνουν στην πέμπτη θέση τη Γκλάντμπαχ και να «βλέπουν» Ευρώπη.

Σπουδαία νίκη που της επέτρεψε να πάρει βαθιά ανάσα πέτυχε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με 3-0 επί της ουραγού Μπράουνσβαϊγκ. Ο Φλουμ (7′) άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, ενώ Μάιερ και Άιγκνερ φρόντισαν μέσα σε ένα λεπτό (43′,44′) να τελειώσουν από νωρίς το ματς. Οι 21 βαθμοί της Άιντραχτ την φέρνουν στο +4 από τις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία, εκεί όπου οδεύει ολοταχώς η Μπράουνσβαϊγκ (τελευταία με 12).

«Χρυσό» βαθμό πήρε στο φινάλε η Χόφενχαϊμ εκτός έδρας από τη Φράιμπουργκ. Ο Σμιντ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 68′ αλλά το τέρμα του Μοντεστέ στο 86ο λεπτό (1-1), κράτησε χαμηλά τη Φράιμπουργκ (15η με 18 πόντους) και διατήρησε… στον «αφρό» τους φιλοξενούμενους που έφτασαν τους 22 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπράουνσβαϊγκ 3-0
Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ 1-1
Νυρεμβέργη – Μπάγερν Μονάχου 0-2
Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ 1-5
Βόλφσμπουργκ – Μάιντς 3-0
Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου 19:30


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.