Χούντελααρ: «Κάναμε πολλά λάθη»

Δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της Σάλκε στον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ, ο Κλάας Γιάν Χούντελααρ.
Δημοσίευση: 02/02/2014 - 13:24

Δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της Σάλκε στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ, ο Κλάας Γιάν Χούντελααρ. Ο Ολλανδός επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη, παρά τη νίκη της 2-1 και πως αυτό φάνηκε, επειδή η Βόλφσμπουργκ είχε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο.

Ο Χούντελααρ τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Μπορεί να είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως η Βόλφσμπουργκ ήταν καλύτερη από εμάς. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν καλύτερα, παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες και εμείς ήμασταν αρκετά παθητικοί. Ξαφνικά, σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και κάναμε αρκετά λάθη. Πανικοβληθήκαμε και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Παρότι ήμασταν μπροστά στο σκορ, φάνηκε πως δεν είχαμε ψυχραιμία».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός επιθετικός συμπλήρωσε: «Παρόλα αυτά, ακόμα και αυτή η νίκη, με τον τρόπο που ήρθε, θα μετρήσει στο φινάλε της σεζόν. Παλεύουμε για να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και παράλληλα να παίξουμε καλύτερα. Νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη, παρότι ισοφαριστήκαμε από τη Βόλφσμπουργκ».