Ισοπαλία σαν… ήττα για την Ντόρτμουντ στη Βρέμη (video)

Παρότι προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-2 , η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από τη Βρέμη μένοντας με το τελικό σκορ 2-2 τέσσερις πόντους πίσω από τη Μπάγερν δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα της Βρέμης κατορθώνοντας να πάρει τα ηνία μόλις από το 6ο λεπτό όταν ο Πούλισιτς άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα της Βεστφαλίας με αυτό το προβάδισμα μπόρεσε να ελέγξει καλύτερα τη ροή της αναμέτρησης δημιουργώντας πιο εύκολα φάσης προς την αντίπαλη εστία.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Πάκο Αλκάθερ με εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2 και κάπου εκεί όλα έμοιαζαν ιδανικά για την ομάδα του!
Κάπως έτσι κύλησε το παιχνίδι ως το πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου και σε μια διαδικασία όπου η ομάδα της Βρέμης πίεζε και οι φιλοξενούμενοι έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Κομβικό το γκολ της Βέρντερ στο 70’ με τον Μόχβαλντ καθώς εκεί οι συμπαίκτες του άρχισαν να πιστεύουν στην ανατροπή των εις βάρος τους δεδομένων ενώ οι αντίπαλοί τους «πνίγηκαν» ψυχολογικά..
Χαρακτηριστική η φάση πέντε λεπτά πιο μετά όταν η άμυνα της Ντόρτμουντ αδράνησε κι ο Αουγκούστονσον, διεκδικώντας μια χαμένη μπαλιά, γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής κι από εκεί ο Πιζάρο ισοφάρισε σε 2-2!

Ως το φινάλε η Ντόρτμουντ προσπάθησε να πάρει τους βαθμούς της νίκης ενώ η Βέρντερ σε ανοιχτό γήπεδο ήταν πολύ πιο επικίνδυνη χάνοντας μεγαλύτερες ευκαιρίες προκειμένου να πετύχει την ολική ανατροπή.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.