«Σφαλιάρες» για Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν

Η επανέναρξη της γερμανικής Μπουντεσλίγκας μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να θεωρηθεί για Μπορούσια και Μπάγιερ, μια και καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να φτάσει σε νίκη για τη 18η αγωνιστική. Την πρώτη της επικράτηση εντός πέτυχε η Νυρεμβέργη!

Η επανέναρξη της γερμανικής Μπουντεσλίγκας μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να θεωρηθεί για Μπορούσια και Μπάγιερ, μια και καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να φτάσει σε νίκη για τη 18η αγωνιστική. Την πρώτη της επικράτηση εντός πέτυχε η Νυρεμβέργη!

Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» η Ντόρτμουντ έμεινε σε ισοπαλία 2-2 με την Άουγκσμπουργκ, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε βασικός και για ενενήντα λεπτά με την Μπορούσια, η οποία με το αποτέλεσμα αυτό παραχώρησε την πρώτη εντός έδρας ισοπαλία φέτος στη Γερμανία «πιάνοντας» την Γκλάντμπαχ στους 33 βαθμούς, στο -14 από την πρώτη Μπάγερν. Για την Άουγκσμπουργκ το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε ο πρώην παίκτης της Σάντερλαντ Γι, που από το καλοκαίρι θα παίζει στην Ντόρτμουντ.

Στη Στουτγκάρδη η VfB προηγήθηκε με το γκολ του Αμπντελαουέ, που είναι και το πρώτο του επίσημο με το σύλλογο, όμως γνώρισε την ισοφάριση από τον πρώην παίκτη της Οκαζάκι που ισοφάρισε κι άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στη Μάιντς. Παρά τα μεγάλα ονόματα στην ενδεκάδα της (Ντε Μπρούιν, Γκουστάβο, Όλιτς, Ντιέγκο) η Βόλφσμπουργκ τα βρήκε σκούρα από το Αννόβερο που πήρε τους πρώτους του βαθμούς, εκτός έδρας, στη Γερμανία με το τελικό 1-3. Σε μεγάλη ημέρα για τους φιλοξενούμενους οι Ντιούφ (δύο ασίστ) και Μπίτενκουρτ (δύο γκολ). Η Νυρεμβέργη κέρδισε επιτέλους εντός έδρας, διαλύοντας τη Χόφενχαϊμ με 4-0, ενώ η Λεβερκούζεν έμεινε δεύτερη αλλά στους 37 βαθμούς (στο -10 από την Μπάγερν) μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ με 3-2.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (25/1) για τη 18η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκας:

Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ: 2-2 (2΄ Κελ, 66΄ Σαχίν – 56΄ Σ. Μπέντερ αυτογκόλ, 72΄ Γι)
Στουτγκάρδη – Μάιντς: 1-2 (11΄ Αμπντελαουέ – 39΄ Οκαζάκι, 87΄ Σάλερ)
Βόλφσμπουργκ – Αννόβερο: 1-3 (35΄ Όλιτς – 28΄ Ρούντνεβς, 50΄, 72΄ Μπίτενκουρτ)
Νυρεμβέργη – Χόφενχαϊμ: 4-0 (24΄ Τσάντλερ, 42΄, 70΄ Ντρμιτς, 49΄ Γκίντσεκ)
Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: 3-2 (27΄ Μεχμέντι, 53΄ Σμιντ, 90΄ Κλάους – 4΄ Λ. Μπέντερ, 35΄ Ρολφς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.