Μίλερ: «Δε υπάρχει λόγος να φύγω»

Στη Μπάγερν Μονάχου θέλει να παραμείνει ο Τόμας Μίλερ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος για να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς.
Δημοσίευση: 23/01/2014 - 12:28

Στη Μπάγερν Μονάχου θέλει να παραμείνει ο Τόμας Μίλερ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος για να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς. Ο διεθνής Γερμανός παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Ο 24χρονος παίκτης υπογράμμισε πως πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει συνδεθεί με παρόμοια σενάρια, όμως παρέμεινε στο έμψυχο δυναμικό της γερμανικής ομάδας. Ο παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης δεσμεύεται έως το 2017.

Χαρακτηριστικά, ο Μίλερ τόνισε στη «AZ»: «Υπάρχουν αρκετές φήμες σχετικά με το μέλλον μου τις τελευταίες εβδομάδες. Ίσως τους τελευταίους μήνες ή ακόμα και χρόνια. Όλοι έχουμε δει τι έχει ισχύσει από αυτές τις φήμες μέχρι στιγμής. Δεν είναι κάτι κακό όταν ακούς ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εσένα από ομάδες του εξωτερικού. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αποχωρήσω από τη Μπάγερν Μονάχου για κάποια άλλη ομάδα».