Ο Πισάρο θα παίξει άλλο ένα χρόνο

Ο Κλάουντιο Πισάρο ισοφάρισε για την Βέρντερ και έβαλε τέλος στις ελπίδες της Ντόρτμουντ για την κατάκτηση του τίτλου και παράλληλα αντιλήφθηκε ότι... μπορεί να παίξει άλλον ένα χρόνο!

Ο Κλάουντιο Πισάρο ισοφάρισε για την Βέρντερ και έβαλε τέλος στις ελπίδες της Ντόρτμουντ για την κατάκτηση του τίτλου και παράλληλα αντιλήφθηκε ότι… μπορεί να παίξει άλλον ένα χρόνο!

“Νιώθω καλά, έχω όμως την ιδέα να συνεχίσω για ακόμη έναν χρόνο” δήλωσε ο 40χρονος επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης. 

Το συμβόλαιό του με την Βρέμη λήγει το καλοκαίρι και ήδη έχουν ανακοινωθεί συζητήσεις με την Βέρντερ για επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο!

Παράλληλα τον προηγούμενο μήνα ο Ούλι Χένες, εκ των διοικητικών ηγετών της Μπάγερν Μονάχου, δήλωσε ότι θα ήθελε να τον δει να κλείνει την καριέρα του στην Μπάγερν την οποία υπηρέτησε για εννέα σεζόν!

Ο Περουβιανός επιθετικός πρόσθεσε : “Αν μπορούσα να μην σταματήσω ποτέ το ποδόσφαιρο θα συνέχιζα για πάντα. Κάποια στιγμή όμως θα έρθει μόνο του το τέλος. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο αλλά όχι να καταλήξω να μην μπορώ να είμαι σε υψηλό επίπεδο.” 

Σε ηλικία 40 ετών και 213 ημερών ισοφάρισε τη Ντόρτμουντ και παραμένει ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα παράλληλα θέλει ακόμη τέσσερα γκολ για να φτάσει τα 200 στην καριέρα του στο Γερμανικό ποδόσφαιρο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.