Ριμπερί: «Αισιόδοξος για τη χρυσή μπάλα»

Πεπεισμένος πως θα κατακτήσει τελικά τη «χρυσή μπάλα» εμφανίστηκε ο Φρανκ Ριμπερί, λίγες ώρες πριν την τελετή.
Δημοσίευση: 13/01/2014 - 13:32

Πεπεισμένος πως θα κατακτήσει τελικά τη «χρυσή μπάλα» εμφανίστηκε ο Φρανκ Ριμπερί, λίγες ώρες πριν την τελετή. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής τόνισε στο «RTL» πως φέτος αξίζει το συγκεκριμένο βραβείο και πως το 2013 πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, κατακτώντας τίτλους.

Χαρακτηριστικά, ο Ριμπερί δήλωσε: «Είναι μια ειδική μέρα, έχω λίγο άγχος, αλλά είναι θετικό, είναι μια καλή πίεση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξος και λέω ότι αυτή ήταν η χρονιά μου. Εκανα το καλύτερο και δεν ξέρω τι άλλο περισσότερο έπρεπε να κάνω για να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα. Υπάρχουν βέβαια σπουδαίοι παίκτες, αλλά κέρδισα τα πάντα αυτή τη χρονιά, έκανα μερικά σπουδαία πράγματα, ήμουν σημαντικός για τη Μπάγερν και την Εθνική Γαλλίας».

Στη συνέχεια, ο Ριμπερί συμπλήρωσε: «Δεν βλέπω να υπάρχει λογική εάν δεν κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα, ονειρεύομαι, αλλά την ίδια ώρα έκανα το σωστό, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και εκτός. Είμαι παίκτης ομάδας και το σημαντικό για μένα, είναι να κατακτώ τίτλους με την ομάδα. Πιστεύω ότι προτιμώ να κατακτήσω το Μουντιάλ με τη Γαλλία, παρά τη Χρυσή Μπάλα».