Ξεκίνησε με το...αριστερό ο Γκέτσε

Το μπλουζάκι που φόρεσε ο Μάριο Γκέτσε στην παρουσίασή του από τη Μπάγερν Μονάχου προκάλεσε σάλο στη Γερμανία.
Δημοσίευση: 03/07/2013 - 13:22

Το μπλουζάκι που φόρεσε ο Μάριο Γκέτσε στην παρουσίασή του από τη Μπάγερν Μονάχου προκάλεσε σάλο στη Γερμανία.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Βαυαρών πόζαρε υπερήφανα κρατώντας τη φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης, μόνο που οι ιθύνοντες της νέας του ομάδας δεν ένιωσαν το ίδιο υπερήφανοι βλέποντάς τον!

Ο λόγος ήταν φυσικά ότι ο Γκέτσε φορούσε μπλουζάκι με φαρδύ-πλατύ το λογότυπο της Nike, την ώρα που είναι πασίγνωστη η σχέση της Μπάγερν με την ανταγωνίστρια Adidas!

Συγκεκριμένα, η τελευταία κατέχει ποσοστό 9% των μετοχών του βαυαρικού συλλόγου, ενώ ο εκτελεστικός της διευθυντής Χέρμπερτ Χάινερ είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Βαυαρών!

Όπως ήταν λογικό, η ...στυλιστική επιλογή του Γκέτσε δεν πέρασε απαρατήρητη στην Adidas, ο εκπρόσωπος της οποίας Όλιβερ Μπρούγκεν σχολίασε: «Οι φωτογραφίες από την παρουσίαση του Μάριο Γκέτσε μας εξέπληξαν αρνητικά. Από το συμβόλαιό μας δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Ήταν μία επίσημη εκδήλωση της Μπάγερν, που αποτελεί συνεργάτη της Adidas».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Μπάγερν Μαρκ Χέρβικ ζήτησε συγγνώμη από πλευράς Βαυαρών: «Απολογηθήκαμε στην Adidas τηλεφωνικά και υποσχεθήκαμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί ποτέ»...