Πέτσος: “Θα τα καταφέρουμε”

Ο Θάνος Πέτσος σε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Καϊζερσλάουτερν, τόνισε ότι η ομάδα του θα μείνει στην Μπουντεσλίγκα.

Ο Θάνος Πέτσος σε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Καϊζερσλάουτερν, τόνισε ότι η ομάδα του θα μείνει στην Μπουντεσλίγκα. Ο 19χρονος Έλληνας, που έχει καθιερωθεί στην 11άδα της “Λάουτερν” από τον Ρότεν Τόιφελ πιστεύει ότι η αρχή της αντεπίθεσης μπορεί να γίνει από το παιχνίδι με το Αμβούργο το Σάββατο (26/2).

“Δεν ήμασταν σε όλα τα παιχνίδια η χειρότερη ομάδα, το αντίθετο. Όμως, έχουμε κάνει πολλά λάθη σε καθοριστικές στιγμές. Στην Μπουντεσλίγκα το παραμικρό λάθος τιμωρείται αμέσως κι έτσι χάνουμε τους βαθμούς. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτές τις περιπτώσεις και τότε θα κερδίζουμε και πάλι.

Το Αμβούργο έχει πολλούς παίκτες ποιότητας στην ομάδα του, τους οποίους πρέπει να προσέξουμε και να σταματήσουμε. Στη θέση που είμαστε, θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο και αμφίρροπο μέχρι το τέλος παιχνίδι. Ίσως, όμως, συμβεί το αντίθετο και παίξουμε όπως κόντρα στην Ντόρτμουντ, κρατώντας τους 3 βαθμούς στο Καϊζερσλάουτερν”, είπε ο Πέτσος ενόψει του οριακού αγώνα με το Αμβούργο, αφού η “Λάουτερν” βρίσκεται πλέον στη 16η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι άουτ, ενώ παρουσιάστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να παραμείνει στα “σαλόνια” του γερμανικού ποδοσφαίρου:

“Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν μία δύσκολη σεζόν. Εξακολουθούμε να μας κοιτούν και να μην κοιτάμε τις άλλες ομάδες. Στόχος μας παραμένουν οι 40 βαθμοί και υπάρχουν ακόμη παιχνίδια για να ολοκληρωθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα εξασφαλίσουμε την παραμονή”.

Ο Πέτσος, ο οποίος αγωνίζεται στην Καϊζερσλάουτερν από το καλοκαίρι του 2010 κι ενώ νωρίτερα είχε περάσει σταδιακά από το 2001 από τα τμήματα υποδομής της Λεβερκούζεν, έχει καθιερωθεί στη θέση του αμυντικού μέσου από τον προπονητή του. Σε σχετική ερώτηση, υποστήριξε ότι η θέση αυτή του αρέσει, αν και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός:

“Την προηγούμενη χρονιά στη δεύτερη ομάδα της Λεβερκούζεν έπαιζα κεντρικός αμυντικός. Αλλά και εκεί, είχα παίξει λίγο πιο επιθετικά και έφτιαχνα το παιχνίδι από πίσω. Προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα στη θέση του αμυντικού μέσου απ’ ότι στο κέντρο της άμυνας, αλλα΄μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της αμυντικής ζώνης”, είπε ο νεαρός άσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.