”Αγγαρεία” και 2-1 η Σάλτσμπουργκ τη Λίντσερ (video)

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε η Σάλτσμπουργκ (Χάλαντ, Γγκουλμπραντσεν) και στο δεύτερο έκανε αγγαρεία, η Λίντσερ μείωσε νωρίς (50΄) αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε η Σάλτσμπουργκ (Χάλαντ, Γγκουλμπραντσεν) και στο δεύτερο έκανε αγγαρεία, η Λίντσερ μείωσε νωρίς (50΄) αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Η Σάλτσμπουργκ που είχε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική δεν εντυπωσίασε τους φίλους της στην ”Ρεντ Μπουλ Αρένα”. Ο Ρόζε έβαλε στην 11αδα για 2η φορά τον 18χρονο Χάλαντ και ο μικρός τον δικαίωσε μόλις στο 12ο λεπτό με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο συμπατριώτης του Γκούλμπραντσεν διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Λίντσερ μπήκε αποφασισμένη και ξαναμπήκε στο ματς νωρίς με την κεφαλιά του Τρόνερ στο 50ο λεπτό. Στην συνέχεια πίεσε και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με την διπλή ευκαιρία που έχασε στο 80ο με την εκτέλεση φάουλ του Μίχορλ και το σουτ του Τρόνερ. Προς το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ξανά κοντά στο 2-2 όμως ο Στάνκοβιτς είχε την απάντηση στις προκλήσεις των επιθετικών της Λίντσερ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.