Νέα «αυτοκτονία» της Άιντραχτ (video)

Η ομάδα της Φρανκφούρτης υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-0 από την αδιάφορη Μάιντς, με αποτέλεσμα να «ψαλιδίζονται» οι ελπίδες της για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Η κατάρρευση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης συνεχίστηκε και την προτελευταία αγωνιστική της Bundesliga, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-0 από τη Μάιντς –με δύο γκολ του Ούτζα στο 53’ και στο 57’- με αποτέλεσμα να παραμένει στους 54 βαθμούς, στην έκτη θέση, με τις Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν να έχουν από 55. Είναι ενδεικτικό πως η Άιντραχτ δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος. 

Την τελευταία αγωνιστική τα σημαντικά ματς σε ότι αφορά στην κατάληψη της τέταρτης προνομιούχου θέσης, είναι τα: Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρακνφούρτης, Χέρτα-Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ. Πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας στην Bundesliga είναι η διαφορά των γκολ, με την Γκλάντμπαχ να είναι στο +15, τη Λεβερκούζεν στο +13. 

Η πρώτη τετράδα προκρίνεται στους ομίλους τους Champions League, ο πέμπτος κι ο έκτος στους ομίλους του Europa League κι ο έβδομος στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.