Πιο κοντά στη Σίτι ο Τζέκο

Δήλωνε διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την πολυπόθητη επίσημη πρόταση από τη Γιουβέντους, αλλά κατά τα φαινόμενα η υπομονή του Εντιν Τζέκο εξαντλήθηκε.
Δημοσίευση: 05/01/2011 - 12:51

Δήλωνε διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την πολυπόθητη επίσημη πρόταση από τη Γιουβέντους, αλλά κατά τα φαινόμενα η υπομονή του Εντιν Τζέκο εξαντλήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, ο Βόσνιος επιθετικός της Βόλφσμπουργκ έφυγε νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το προπονητικό κέντρο της ομάδας του με προορισμό το Λονδίνο. Εκεί αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι, περνώντας από ιατρικές εξετάσεις.
 
Η αποστολή των «πολιτών» βρίσκεται στην αγγλική πρωτεύουσα εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αρσεναλ.  Η συμφωνία ανάμεσα στη Σίτι και τη Βόλφσμπουργκ είχε ήδη επιτευχθεί, αλλά απέμενε η συγκατάθεση του Τζέκο, ο οποίος όμως καθυστερούσε περιμένοντας τη Γιουβέντους. Βλέποντας ότι η προσφορά του ιταλικού συλλόγου δεν έρχεται, αποφάσισε να συμφωνήσει με τη Σίτι.

Κωνσταντίνος Δούκας