Γκέκας: Γιατί όχι ρεκόρ;

Ο Φάνης Γκέκας ελπίζει να σπάσει το ρεκόρ των 20 γκολ σε μια σεζόν που έχει στο γερμανικό πρωτάθλημα
Δημοσίευση: 04/01/2011 - 09:18

Ο Φάνης Γκέκας ελπίζει να σπάσει το ρεκόρ των 20 γκολ σε μια σεζόν που έχει στο γερμανικό πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα, και στο φινάλε του πρώτου γύρου έχει στο ενεργητικό του 14 γκολ, κάτι που σημαίνει ο στόχος κάθε άλλο παρά μακρινός είναι. Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται προσγειωμένος σε συνέντευξή του στην «Bild».

-Θα σπάσεις το ρεκόρ των 20 γκολ που είχες πετύχει με την Μπόχουμ;
«Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να υποσχεθώ, αλλά θα ήμουν πολύ χαρούμενος να το πετύχω. Αυτό που έχει σημασία είναι πως η ομάδα έχει καλά αποτελέσματα».

-Είναι στόχος να τελειώσετε τη σεζόν με 50 βαθμούς;
«Έχουμε συγκεντρώσει 26 βαθμούς στον πρώτο γύρο, έναν περισσότερο από το στόχο μας, και πάμε με πολύ θετική ψυχολογία στο δεύτερο γύρο. Αυτό που μετρά είναι ο ένας να βοηθά τον άλλο στο γήπεδο».

-Σε αθλητικό επίπεδο δύσκολα θα μπορούσες να τα καταφέρεις καλύτερα από ό,τι στον πρώτο γύρο. Τι περιμένεις από το νέο έτος;
«Πάνω από όλα υγεία για μένα και την οικογένειά μου. Επίσης ελπίζω να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει με την Άιντραχτ».

-Η διακοπή του πρωταθλήματος επηρεάζει έναν παίκτη να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν;
«Όχι, το διάστημα ήταν αρκετό για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάλι, ειδικά για το ματς της 16ης Ιανουαρίου μπροστά στο καταπληκτικό κοινό μας απέναντι στο Ανόβερο».