Ανακοίνωσε Ντιαμπί η Λεβερκούζεν

Συμπαίκτης του Παναγιώτη Ρέτσου θα είναι από τη νέα σεζόν ο Μούσα Ντιαμπί, καθώς η Λεβερκούζεν προχώρησε στην απόκτηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συμπαίκτης του Παναγιώτη Ρέτσου θα είναι από τη νέα σεζόν ο Μούσα Ντιαμπί, καθώς η Λεβερκούζεν προχώρησε στην απόκτηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ο 19χρονος εξτρέμ δεν έβρισκε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε στους Παριζιάνους (είχε δοθεί δανεικός στην Κροτόνε για λίγους μήνες το 2018) και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Λεβερκούζεν και να μετακομίσει στη Μπουντεσλίγκα, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. 

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι προϊόν των ακαδημιών της Παρί και μετρά 34 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. 

«Είμαι πολύ περίεργος για τη Γερμανία, το διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου και τα υπέροχα γήπεδα, αλλά και πολύ χαρούμενος που θα παίξω με τη Μπάγερ Λεβερκούζε στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντιαμπί μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Σίμον Ρολφς, ανέφερε: «Ο Μούσα Ντιαμπί είναι τρομερά γρήγορος, διαθέτει υψηλή τεχνική και τα στοιχεία του ταιριάζουν απόλυτα με την αγωνιστική μας φιλοσοφία». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.