Σόκαρε ο Μπεκενμπάουερ

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον έχει καταστήσει σχεδόν τυφλό από το ένα μάτι!

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον έχει καταστήσει σχεδόν τυφλό από το ένα μάτι!

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, έκανε την εμφάνισή του σε φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ στη Βαυαρία και κατά την διάρκεια ομιλίας του σόκαρε τους παρευρισκόμενους δηλώνοντας:

«Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω προβλήματα υγείας, αυτό είναι γνωστό. Πρόσφατα νοσηλεύτηκα σε ειδική κλινική γιατί μου διαγνώστηκε ένα πρόβλημα στο δεξί μάτι. Αποκαλύφτηκε ένα πρόβλημα στο κυκλοφορικό και πλέον δεν βλέπω σχεδόν τίποτα από αυτό το μάτι», είπε ο «Κάιζερ», που παρά το πρόβλημα έδειξε να αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ λέγοντας σε δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη: «Να με συγχωρέσετε αν δεν σας δω και πέσω πάνω σας».

Ο 75χρονος Μπεκενμπάουερ, έχει περιορίσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό, ενώ είχε υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις στην καρδιά το 2016 και το 2017.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.