Στα κιτρινόμαυρα ξανά ο Ρόις

Επιστροφή στα... πάτρια εδάφη για τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος μετά από μια πενταετία (αγωνιζόταν στις Ακαδημίες μέχρι το 2006) θα φορέσει και πάλι τα «κιτρινόμαυρα» της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Επιστροφή στα… πάτρια εδάφη για τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος μετά από μια πενταετία (αγωνιζόταν στις Ακαδημίες μέχρι το 2006)  θα φορέσει και πάλι τα «κιτρινόμαυρα» της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο γεννημένος στο Ντόρτμουντ 22χρονος επιθετικός, μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις με τη Γκλάντμπαχ προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μεγάλων του γερμανικού ποδοσφαίρου. Κερδισμένη η πρωταθλήτρια Γερμανίας που έχοντας για όπλο την επιθυμία του Ρόις να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μπορούσια έκαμψε την αντίσταση της Μπάγερν Μονάχου, η οποία επίσης είχε δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον 22χρονο φορ.

Σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα η Ντόρτμουντ δαπάνησε το ποσό των 17.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ρόις από τη Γκλάντμπαχ, από την οποία θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ ο Ρόις υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.  Μια κίνηση που αναθερμαίνει τα σενάρια που θέλουν το καλοκαίρι τον Γκέτσε να αποχωρεί από τους πρωταθλητές, αλλά και τον Λούκας Μπάριος πλέον να αναζητεί πολύ πιο έντονα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Είμαστε χαρούμενοι που ο Μάρκο επέλεξε την ομάδα μας, μετά από ενδιαφέρον πολλών ομάδων γι’ αυτόν» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Μίκαελ Τσορκ, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε τόνισε: «Ο Μάρκο Ρόις είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά και φυσικά είναι ένα παιδί της οικογένειας της Ντόρτμουντ».

«Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με δυσαρέσκεια κατά της Γκλάντμπαχ» δήλωσε ο Ρόις, ο οποίος πρόσθεσε: «Αποφάσισα την επόμενη σεζόν να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Να πάω σε μια ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και που μπορεί να μου εγγυηθεί ότι θα αγωνίζομαι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα η Ντόρτμουντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.