Στην 2η θέση με εντυπωσιακή νίκη η Γκλάντμπαχ!

Η Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ νίκησε με σκορ 4-0 έχοντας σε μεγάλα κέφια τον 26χρονο φορ Γιόνας Χόφμαν ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ. Με αυτή την επιτυχία ανέβηκε στην 2η θέσης της βαθμολογιίας

Η Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ έδειξε χθες, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Bundesliga πως μόνον τυχαίο δεν ήταν το νικηφόρο πέρασμα της περασμένης εβδομάδας από το Μόναχο και το «Αλιάνζ Αρίνα».

Αυτή τη φορά «θύμα» της ομάδας του Ντίτερ Χέκιγκ ήταν η Μάϊντς. Η Γκλάντμπαχ μπροστά σε 52 χιλιάδες θεατές, νίκησε με σκορ 4-0 έχοντας σε μεγάλα κέφια τον 26χρονο φορ Γιόνας Χόφμαν ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ.

Το πρώτο στο 21ο λεπτό, το δεύτερο – σε ένα ακόμα πιο κομβικό σημείο – στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’). Ακολούθησε το 3ο τέρμα από τον Βέλγο Θόργκαν Χάζαρντ στο 58’ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Χόφμαν πέντε λεπτά αργότερα.

Χωρίς βαθμολογική απώλεια εντός έδρας από τον περασμένο Μάρτιο η Γκλάντμπαχ ανέβηκε στην 2η θέση έχοντας 17 πόντους μαζί με την Βέρντερ έναντι 20 της Ντόρτμουντ.
Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν Μονάχου έχει έναν πόντο λιγότερο και με 16 πόντους ακολουθεί από την 4η θέση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.