Τζαμάλ Μουσιάλα, the next big thing της Αγγλίας;

Ελάχιστοι θα γνωρίζετε έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην τρίτη κατηγορία της Bundesliga. O Τζαμάλ Μουσιάλα όμως είναι αποφασισμένος να κάνει γνωστό το όνομά του παγκοσμίως.

Ελάχιστοι θα γνωρίζετε έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην τρίτη κατηγορία της Bundesliga. O Τζαμάλ Μουσιάλα όμως είναι αποφασισμένος να κάνει γνωστό το όνομά του παγκοσμίως.

Ο νεαρός Άγγλος άφησε τις ακαδημίες της Τσέλσι για να μετακομίσει στο Μόναχο και την Μπάγερν και την προηγούμενη εβδομάδα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην τρίτη κατηγορία της Bundesliga. 

Μπήκε ως αλλαγή λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας κόντρα στην Τζβικάου, και έβαλε 2 γκολ για τη νίκη της Μπάγερν με 2-0. Σε ηλικία 17 ετών και 98 ημερών, δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Αλάμπα για 45 ημέρες, αλλά ακόμη κι έτσι έδειξε τα προσόντα του.

Ο προπονητής του στην Μπάγερν, Σεμπάστιαν Χένες, τον περιγράφει: “πριν το παιχνίδι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, ψυχρός. Όταν μπαίνει στο γήπεδο όμως εκρήγνυται. Αυτό θέλω να βλέπω από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, θάρρος και γενναιότητα”.

Ο Μουσιάλα έχει 7 συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας, αλλά και 2 με την U-16 της Γερμανίας, οπότε περιμένουμε “πόλεμο” μεταξύ των 2 χωρών σε επίπεδο ανδρών για την απόφαση του Τζαμάλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.