Ντόρτμουντ-Χέρτα 1-0: Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη (hls)

Το γκολ του Εμρέ Τζαν στο 58’ ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στους Βεστφαλούς, οι οποίοι έμειναν στο -7 από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά κυρίως αύξησαν τη διαφορά τους από την τρίτη Λειψία στους 4 βαθμούς.

Η επικράτηση των γηπεδούχων κρίνεται δίκαια, όσο κι αν η Χέρτα δυσκόλεψε το σύνολο του Φαβρ (είχε περάσει μια διετία στο Βερολίνο), η Ντόρτμουντ είχε την κατοχή και τις σπουδαιότερες ευκαιρίες, ειδικά μετά το γκολ του Τζαν στο 58’, βάσει εμφάνισης έπρεπε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα την αναμέτρηση. 

Ύστερα από τρεις νίκες και μία ισοπαλία, αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για τους Βερολινέζους επί των ημερών του Μπρούνο Λαμπαντία. 

Η Ντόρτμουντ έχει πετύχει 81 γκολ ύστερα από 30 αγωνιστικές και θέλει ακόμη δύο για να σπάσει το ρεκόρ συλλόγου.

Ο αγώνας εκκίνησε με τους ποδοσφαιριστές και τα επιτελεία των δύο ομάδων να τηρούν γονατισμένοι ένα λεπτό σιγής εις μνήμην του δολοφονηθέντος Τζορτζ Φλόιντ

Ντόρτμουντ (Φαβρ): Μπέρκι, Πίστσεκ, Τζαν, Ακάντζι, Χακίμι, Βίτσελ (80’ Μπαλέρντι), Ντιλέινι, Γκερέιρο (90+1’ Σμέλτσερ), Σάντσο, Αζάρ (79’ Μόρεϊ), Μπραντ (68’ Ρέινα)

Χέρτα (Λαμπαντία): Γιάρσταϊν, Πεκάρικ, Μπογιάτα, Τορουναρίγκα, Μίτελστεντ, Γκρούιτς (88’ Μάιερ), Σκιέλμπρεντ (62’ Πιόντεκ), Λουκεμπάκιο (46’ Ενγκανκάμ), Νταρίντα, Ντίλροσουν (30’ Έσβαϊν 88’ Σάμαρτζιτς), Ιμπίσεβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.