Οι φίλαθλοι της Σάλκε δε θέλουν αποζημίωση

Δε θα πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων που είχαν δώσει για τα εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι της Σάλκε, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Δε θα πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων που είχαν δώσει για τα εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι της Σάλκε, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την ομάδα τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, οι φίλαθλοι ενημέρωσαν πως θέλουν να στηρίξουν οικονομικά τους “βασιλικούς μπλε”, οι οποίοι φέρονται να αντιμετωπίζουν προβλήματα, μετά τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω κορωνοϊού και για αυτό τον λόγο αποφάσισαν να μην πάρουν πίσω τα χρήματά τους. Είχε προηγηθεί προτροπή της γερμανικής ομάδας προς τους φιλάθλους για το συγκεκριμένο θέμα, την οποία αποδέχτηκαν στην πλειοψηφία τους. Ως ανταπόδοση, η διοίκηση θα στείλει σε κάθε ένα φίλαθλο, ο οποίος αρνείται να πάρει πίσω μέρος των χρημάτων του από τα εισιτήρια διαρκείας, μια ειδική φανέλα, η οποία θα δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μεταξύ άλλων η γερμανική ομάδα αναφέρει: “Κάθε μία από τις αρνήσεις των φιλάθλων είναι μία τεράστια συνεισφορά για την σταθεροποίηση της ρευστότητας της ομάδας που είναι θέμα επιβίωσης”.

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.