Τα στιγμιότυπα της 8ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα! (video)

Η Χόφενχαϊμ μετά την Μπάγερν, νίκησε και την Σάλκε και δεν της επέτρεψε να σκαρφαλώσει μόνη της στη κορυφή, ανάσα και πρώτη νίκη στην έδρα της για την Κολωνία που κέρδισε εύκολα την ουραγό Πάντερμπορν.

Η Χόφενχαϊμ μετά την Μπάγερν, νίκησε και την Σάλκε και δεν της επέτρεψε να σκαρφαλώσει μόνη της στη κορυφή, ανάσα και πρώτη νίκη στην έδρα της για την Κολωνία που κέρδισε εύκολα την ουραγό Πάντερμπορν.

”Οξυγόνο” για Κολωνία

Μεγάλη βαθμολλογική ανάσα για τους ”τράγους” που πήραν την πρώτη τους νίκη μέσα στην έδρα τους, δεύτερη στην σεζόν. Οι γηπεδούχοι σκαρφάλωσαν δύο θέσεις και ξεκόλλησαν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Τερόντε μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το δεύτερο φετινό του γκολ ,ο Αυστριακός Λούις Σαμπ  με την συμπλήρωση μιας ώρας το ματς διπλασίασε τα γκολ της Κολωνίας και ο Βέλγος Μπορνό διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό το τελικό σκορ 3-0.

Με τον ”αέρα” του Μονάχου

Η Χόφενχαϊμ με δύο γκολ σε 15 λεπτά κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη σερι αγωνιστική μετά το μεγάλο διπλό στο Μόναχο. Ο Κράμαριτς στο 71ο λεπτό άνοιξε το σκορ και ο Μπεμπού που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Φινάλε παρόμοιο με αυτό του αγώνα Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν (2-2) είχε το ντέρμπι μεταξύ Λειψίας-Βόλφσμπουργκ (1-1), με τους “λύκους” να σώζουν την ισοπαλία στο τέλος, καθώς και την υψηλή βαθμολογική τους θέση. Η Ντόρτμουντ έκανε το χρέος της και με νίκη έπιασε τους Βαυαρούς στους 15 πόντους. 

  Βεβαίως, ένα ποσοστό σε ό,τι αφορά στην επίτευξη του στόχου της οφείλεται στην Άουγκσμπουργκ, που πήρε ισοπαλία από τους Βαυαρούς στο φινάλε της δικής τους αναμέτρησης (2-2).

Όπως και να έχει, οι “λύκοι” πήραν την ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λειψία στο τέλος της συνάντησης. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με γκολ του Τίμο Βέρνερ στο 54′, για να κάνει για τη Βόλφσμπουργκ το 1-1 ο Βέγκχορστ στο 82′. Καθώς οι δύο αγώνες διεξάγονταν ίδια ώρα, όπως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα στο τελευταίο δεκάλεπτό τους άλλαξαν δύο φορές το τοπίο στην κορυφή του πίνακα του κορυφαίου γερμανικού πρωταθλήματος. Οι “λύκοι” κρατήθηκαν στους 16 βαθμούς και η Μπάγερν έμεινε στους 15 μαζί με τη Λειψία. Και οι τρεις περιμένουν το αποτέλεσμα στον αγώνα της Γκλάντμπαχ, που επίσης έχει 16 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση, με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ, για να γνωρίζουν πώς ακριβώς θα διαμορφωθεί η κορυφή μετά την 8η αγωνιστική.
Ανάσα για Ουνιόν… 
Στο Βερολίνο, η Ουνιόν κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και να ανασάνει βαθμολογικά. Στον αγώνα με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, που κυνηγούσε να μείνει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, οι Βερολινέζοι επικράτησαν με σκορ 2-0. Στο 1ο λεπτό ο Μπάλτερ με τρομερό σουτ βρήκε δίχτυα και τους έβαλε μπροστά στο σκορ. Στο 84ο ο Ίνγκβαρτσεν με σουτ έκανε το 2-0, κλειδώνοντας το τρίποντο για τους γηπεδούχους.
…και για Φορτούνα
Στο Ντίσελντορφ, ανάσα βαθμολογική πήρε και η Φορτούνα, που έφτασε μόλις στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα από την έναρξη της σεζόν. Τα κατάφερε με πολύ άγχος απέναντι στη Μάιντς, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 1-0, με γκολ που πέτυχε ο Χένινγκς στο 82ο. Η Φορτούνα είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φερνάντες. Οι γηπεδούχοι έσπασαν το αρνητικό σερί έξι αγώνων δίχως νίκη και ξεπέρασαν την Μάιντς στη βαθμολογία.

Σκόνταψε η Βέρντερ

Στη Βρέμη, η Βέρντερ ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει από τα κάτω πατώματα της βαθμολογίας, όμως, δεν τα κατάφερε απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν γρήγορα μπροστά στο σκορ, καθώς στο 7ο ο Σάρτζεντ έκανε το 1-0, όμως, οι Βερολινέζοι ισοφάρισαν στο 70ό με τον Λουκεμπακιό, παίρνοντας σημαντικό εκτός έδρας βαθμό.
Έπιασε δεύτερη θέση η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ ήθελε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στον αγώνα απέναντι στην πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ και να ανέβει βαθμολογικά, πλησιάζοντάς την στην κορυφή του πίνακα, όπως και τα κατάφερε. Επικράτησε 1-0 και πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό κι αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο Ρόις, με το γκολ που πέτυχε στο 58ο λεπτό, όταν πήρε την κάθετη του Αζάρ και πλάσαρε ιδανικά τον Ζόμερ. 















Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.