Τα HL της 7ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα (video)

Τριάδα κορυφής στη Γερμανία, καθώς η Μπάγερν Μονάχου έχασε από την Χόφενχαϊμ ενώ Λεβερκούζεν και Λειψία έμειναν στην ισοπαλία.

Η Μπάγερν Μονάχου έχασε από την Χόφενχαϊμ ενώ Λεβερκούζεν και Λειψία έμειναν στην ισοπαλία. Οι τρεις ομάδες είναι μαζί στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα με δεκατέσσερις βαθμούς. Πέταξε ξανά βαθμούς η Ντόρτμουντ με το εκτός έδρας 2-2 στο Φράιμπουργκ. Ισοπαλία για Σάλκε εντός με Κολωνία.

ΣΑΛΚΕ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1-1

Κλειστό ματς στο πρώτο ημίχρονο, με την Κολωνία απειλητική στην κόντρα, αλλά άστοχη. Η γηπεδούχος Σάλκε βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε με τον Σερντάρ στο 71΄για να ισοφαρίσει η Κολωνία στο φινάλε με τον Έκτορ σε 1-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1-2

Η Χόφενχαϊμ νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου. Τα δύο γκολ πέτυχε ο Ανταμιάν (54′, 79′). Ισοφάρισε προσωρινά ο Λεβαντόβσκι (73′). Πρώτη ήττα για τους Βαυαρούς του Νίκο Κόβατς μετά από είκοσι αγώνες πρωταθλήματος. 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΛΕΙΨΙΑ 1-1

Μαζί με την Μπάγερν στην κορυφή η Λεβερκούζεν με την Λειψία. Θεαματικό το πρώτο ημίχρονο αλλά… χωρίς γκολ. Αυτά ήρθαν στο δεύτερο αλλά οι ομάδες μοιράστηκαν δίκαια τους βαθμούς. Ο Φόλαντα άνοιξε το σκορ για την Λεβερκούζεν (66′) και ο Ενκουνκού ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους (78′).

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-2

Ο Ακάντζι ήταν ο άτυχος/υπεύθυνος για το 2-2 της Ντόρτμουντ στο Φράιμπουργκ. Οι παίκτες του Λουσιέν Φαβρ πήραν δίς το προβάδισμα με Βιτσέλ (20′) και Χακίμι (67′) αλλά δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν. Το άλλο γκολ της Φράιμπουργκ σημείωσε ο διεθνής Γερμανός φορ Βάλντσμιντ. 

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΜΑΪΝΤΣ 1-2

Η Μάιντς πήρε σπουδαία νίκη στο Πάντερμπορν. Δύσκολη νίκη και μόλις η δεύτερη φέτος. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν Κουάισον (8′) και Μπροσίνσκι (32′). Ισοφάρισε προσωρινά ο Ζολίνσκι (14′) ενώ ο Κόλινς αστόχησε σε πέναλτι για την Πάντερμπορν στο 79ο λεπτό. 










Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.