Παραμένει Βεστφαλός ο Γκερέιρο

Αν και όλο το καλοκαίρι η Ντόρτμουντ τον είχε βάλει στην "βιτρίνα" για να τον πουλήσει, ο διεθνής Πορτογάλος μπακ-χαφ Ραφαέλ Γκερέιρο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπορούσια ως το 2023.

Αν και όλο το καλοκαίρι η Ντόρτμουντ τον είχε βάλει στην “βιτρίνα” για να τον πουλήσει, ο διεθνής Πορτογάλος μπακ-χαφ Ραφαέλ Γκερέιρο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπορούσια ως το 2023. 

Για τον πρωταθλητή Ευρώπης Γκερέιρο υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά οι Γάλλοι έχασαν την ευκαιρία τους. 

Ο Γκερέιρο απέδειξε στον προπονητή της Ντόρτμουντ ότι θέλει να βοηθήσει την Γερμανική ομάδα και όπως είπε ο γενικός διευθυντής Μίχαελ Τσορκ υπάρχει συμφωνία για νέο συμβόλαιο ως το 2023. 

Η Μπορούσια απέκτησε τον Γκερέιρο το καλοκαίρι του 2016 και από τότε έχει αγωνιστεί σε 84 ματς έχοντας πετύχει δεκαπέντε γκολ ενώ έχει μοιράσει και δεκαεπτά ασίστ. 

Πλέον μοναδικό “αγκάθι” στο ρόστερ της Ντόρτμουντ είναι οι συζητήσεις με τον Μάριο Γκέτσε το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2020. Ο διεθνής Γερμανός μέσο-επιθετικός είναι η μοναδική εκρρεμότητα όπως δήλωσε και ο Τσορκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.