Δεύτερη νίκη για τη Λεβερκούζεν (videos)

Οι «Ασπιρίνες» έπιασαν την Ντόρτμουντ στην κορυφή της Bundesliga επικρατώντας εύκολα στο Ντίσελντορφ της Φορτούνα με 3-1.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές της Bundesliga πέτυχε η Μπάγερ Λεβερκoύζεν –έμεινε στον πάγκο ο Ρέτσος- αφού είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Ντίσελντορφ, επικρατώντας με 3-1 της Φορτούνα. Το σύνολο του Μπος έκανε τη δουλειά του στο πρώτο ημίχρονο, χάρη σε αυτογκόλ του Μπέικερ (6’) και γκολ των Αράνγις και Μπελαραμπί (33’ και 39’ αντίστοιχα), έχοντας πλέον έξι βαθμούς, όσους κι η Ντόρτμουντ, με τον Μοράλες στο 82’ να μειώνει για τους γηπεδούχους.




Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Γκλάντμπαχ,  η οποία πέρασε με επιτυχία το εκτός έδρας τεστ με τη Μάιντς, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’ από το γκολ του Κουέζον. Η Μπορούσια είχε τριπλή απάντηση, ισοφαρίζοντας στο 31’ με τον Λάινερ, για να περάσει μπροστά στο 77’ με τον Πλεά, ενώ ο Εμπολό διαμόρφωσε το 1-3 στο 79’. 




Σπουδαίο παιχνίδι στο Σίνσχαϊμ, με τη Χόφενχαϊμ να νικάει τη Βέρντερ με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φέλκρουχ στο 42’, οι γηπεδούχοι έφεραν την αναμέτρηση στην ισορροπία στο 54’ με τον Μπίτσακσιτς, προσπέρασαν στο 59’ με τον Μπεμπού, είδαν τη Βέρντερ να ισοφαρίσει εκ νέου στο 81’ με τον Εσάκο –αν και 4 λεπτά νωρίτερα είχε μείνει με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Έγκεσταϊν- αλλά το γκολ του Καντεζάμπεκ στο 87’ έδωσε τη νίκη στη Χόφενχαϊμ. 




Δεύτερη νίκη και για τη Φράιμπουργκ με 3-1 στην έδρα της Πάντερμπορν, η οποία προηγήθηκε στο 3’ με τον Μάμπα, ωστόσο δέχθηκε τρία γκολ, στο 21’ με πέναλτι του Βάλντσμιντ, στο 40’ από τον Πέτερσεν και στο 90’ από τον Κουόν. 




Τέλος, Άουγκσμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου πήραν από ένα βαθμό, με τους Βαυαρούς να προηγούνται στο 59’ με τον Βάργας, ο σύλλογος της πρωτεύουσας ισοφάρισε στο 80’ με τον Άντερσον, κι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 μετά την αποβολή του Σλότερμπεκ στο 83’. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.