H Λειψία «χάλασε» το πάρτι της Ουνιόν (video)

Η ομάδα του Βερολίνου έδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της αγώνα Bundesliga, ωστόσο η Λειψία ήταν ασταμάτητη επικρατώντας με 4-0.

Η Ουνιόν γνώρισε από πρώτο χέρι τι εστί Bundesliga, αφού στην παρθενική εμφάνισή της στο υψηλότερο επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου, συνετρίβη στο Βερολίνο με 4-0 από την πολύ πιο ποιοτική και έμπειρη πλέον Λειψία.

Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν –έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των «κόκκινων ταύρων»- επέβαλε το ρυθμό του από το πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας τρεις φορές (Χάλστενμπεργκ 16’, Ζάμπιτσερ 31’, Βέρνερ 42’) διευκολύνοντας την αποστολή του από αρκετά νωρίς. Η ιδανική πρεμιέρα για τους φιναλίστ του Κυπέλλου της προηγούμενης σεζόν, ολοκληρώθηκε με τον Ενκουκού –καλοκαιρινό απόκτημα από την Παρί Σεν Ζερμέν- στο 69’ να διαμορφώνει το τελικό 0-4. 

Ουνιόν Βερολίνου: Γκικέβιτς, Τρίμελ, Φρίντριχ, Σλότερμπεκ, Λεντς, Πρέμελ, Άντριχ, Αμπντουλαχί (58’ Μπέκερ), Γκέντνερ (46’ Ούτζα), Μπούλτερ, Άντερσον (69’ Πόλτερ)

Λειψία: Γκουλάσι, Μουκέλ, Κονατέ, Όρμπαν, Ντέμε (62’ Λάιμερ), Καμπλ (73’ Φόρσμπεργκ), Κλόστερμαν, Χάλστνεμπεργκ, Ζάμπιτσερ, Βέρνερ (65’ Ενκουκού), Πόουλσεν 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.