Κόβατς:”Ήμουν κι εγώ δεύτερη επιλογή της Μπάγερν” (video)

Ο Νίκο Κόβατς υπερασπίστηκε τον Ιβάν Πέρισιτς και είναι σίγουρος πως θα κάνει την διαφορά, παρ' όλο ότι αποκτήθηκε ως...δεύτερη επιλογή, όπως και ο προπονητής της Μπάγερν, στο μακρινό 2001.

Ο Νίκο Κόβατς  υπερασπίστηκε τον Ιβάν Πέρισιτς και είναι σίγουρος πως θα κάνει την διαφορά, παρ’ όλο ότι αποκτήθηκε ως…δεύτερη επιλογή, όπως και ο προπονητής της Μπάγερν, στο μακρινό 2001.

Είναι κοινό μυστικό πως η Μπάγερν ήθελε να φέρει τον Λιρόι Σανέ στο Μόναχο, μεταγραφή που δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ο Γερμανός εξτρέμ τραυματίστηκε και θα παραμείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους επτά μήνες.

Ο Νίκο Κόβατς στράφηκε στον συμπατριώτη του που δεν βρίσκοταν στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε στο Μιλάνο και την Ίντερ, ο οποίος επιστρέφει στην Μπουντεσλίγκα ύστερα από την πρώτη του θητεία σε Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ. Ο Πέρισιτς θα περάσει στην Βαυαρία την ερχόμενη σεζόν δανεικός από τους ”νερατζούρι” με οψιόν αγοράς. Ο Κροάτης παρουσιάστηκε και πήρε την φανέλα με το νούμερο ”14”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Βαυαρών:

”Και εγώ ήμουν δεύυερη επιλογή για την Μπάγερν και κερδίσαμε το νταμπλ στη Γερμανία, κάναμε όλη μαζί αυτήν την επιλογή. Μιλήσαμε με την διοίκηση για αρκετά ονόματα και ο Ιβαν ήταν μέσα στη λίστα. Τον γνωρίζω, ξέρω πως έχει ικανότητες και φυσικά ξέρουμε τα κατορθώματα του στην Γερμανία”.

”Είναι ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους παίκτες της Κροατίας,και όπως όλοι γνωρίζετε ο κορυφαίος και νικητής της χρυσής μπάλας είναι ο Λούκα Μόντριτς. Ο Ιβάν είναι παίκτης τοπ επιπέδου και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας .Είναι ταλαντούχος, έχει και τα δύο πόδια, πολύ επιθετικός, δυνατός στον αέρα και ομαδικός παίκτης”.

Ο Πέρισιτις θα χάσει την πρεμιέρα της Μπάγερν στο Βερολίνο απέναντι στη Χέρτα καθώς κουβαλάει τιμωρία από την περασμένη σεζόν. Η λογική λέει πως όταν επιστρέψει θα βρίσκεται στον πάγκο, με τις βασικές επιλογές του Κόβατς για άκρα να παραμένουν οι Κομάν και Γκνάμπρι. 

Δείτε το βίντεο με την προπόνηση της Μπάγερν και τον Πέρισιτς να πάιρνει μια πρώτη γεύση


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.