Νέα διάκριση για Αυλωνίτη

Μία ακόμα διάκριση για τον Τάσο Αυλωνίτη, o oποίος αναδείχτηκε δεύτερος καλύτερος παίκτης της σεζόν από τους φίλους της Στουρμ Γκρατς.

Μία ακόμα διάκριση για τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μετά τις αρκετές φορές που αναδείχθηκε mvp των αγώνων της Στούρμ Γκρατς, με το τέλος του πρωταθλήματος οι φίλαθλοι της Αυστριακής ομάδας τον αντάμειψαν τοποθετώντας τον στους πέντε (5) καλύτερους παίκτες της ομάδας για τη ποδοσφαιρική σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μια διάκριση που έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο αμυντικός από την Χαλκίδα αγωνίστηκε ουσιαστικά στο δεύτερο μισό του Αυστριακού πρωταθλήματος. Κι όμως κατάφερε να κερδίσει το κοινό της Στουρμ Γκρατς και μαζί με του Έσερ, Μαντλ, Αβντιγιάλ και Σπεντλχόφερ συγκαταλέγεται στους πολυτιμότερους του Αυστριακού συλλόγου για τη φετινή σεζόν. 

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αναδείχθηκα μέσα στους 5 καλύτερους παίκτες της χρονιάς για τη Στουρμ Γκρατς! Το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής και να δουλεύω σκληρά έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει του στόχους της» έγραψε στην σελίδα του στο Facebook ο Αυλωνίτης, ο οποίος εξακολουθεί να είναι παίκτης του Ολυμπιακού, ωστόσο, πιθανότατα και τη νέα σεζόν θα τον δούμε να αγωνίζεται στην Στουρμ Γκρατς.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.