Νίκη η Άιντραχτ, “χαμός” για τις θέσεις των ομίλων

Η Άιντραχτ επιβλήθηκε 2-1 της Λειψίας στη Φρανκφούρτη στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, με τη μάχη για κατάληψη μίας εκ των θέσεων που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να "φουντώνει".

Η Άιντραχτ επιβλήθηκε 2-1 της Λειψίας στη Φρανκφούρτη στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, με τη μάχη για κατάληψη μίας εκ των θέσεων που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να “φουντώνει”.

Ο Ογκουστίν έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λειψία στο 13′, ωστόσο η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού με τέρματα των Τσάντλερ (22′) και Μπόατενγκ (26′) έφεραν το ματς στο 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ. 

Η Άιντραχτ, ανέβηκε έτσι στους 39 βαθμούς και είναι μόνη τρίτη, με την Ντόρτμουντ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 40 πόντους. Από εκεί και πέρα, Λεβερκούζεν και Λειψία ακολουθούν σε ισοβαθμία στους 38, με τη Σάλκε να “παραμονεύει” με 37 στην 6η θέση. Θέση στους “χρυσοφόρους” ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνουν οι πρώτες τέσσερις θέσεις, με την πρώτη φυσικά, να είναι “καπαρωμένη” από την Μπάγερν Μονάχου, που κάνει περίπατο (59β).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.