Ανεβαίνει η Γκλάντμπαχ, «τριάρα» για Αμβούργο

Καταιγιστική ήταν η Γκλάντμπαχ καθώς συνέτριψε με 4-1 την Άϊντραχτ Φρακφούρτης αφήνοντας πίσω της την ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική.

Καταιγιστική ήταν η Γκλάντμπαχ καθώς συνέτριψε με 4-1 την Άϊντραχτ Φρακφούρτης αφήνοντας πίσω της την ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Φαβρ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο ενδέκατο λεπτό με τον Αράνγκο αλλά η χαρά των γηπεδούχων ήταν προσωρινή καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άιγκνερ ισοφάρισε  έπειτα από ασίστ του Κάντλετς.

Οι γηπεδούχοι όμως συνέχισαν να πιέζουν και στο 18ο λεπτό ο Βεντ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του βάζοντάς την και πάλι σε θέση οδηγού. Στην επανάληψη, ο Χέρμαν στο 60ο λεπτό έκανε το 3-1 για την Γκλάντμπαχ και ουσιαστικά έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες της Άϊντραχτ για κάτι καλό στο παιχνίδι.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε έξι λεπτά αργότερα ο Ράφαελ έπειτα από ασίστ του προηγούμενου σκόρερ.

Έτσι, «τα πουλάρια» πέρασαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 16 βαθμούς αλλά βρίσκονται εννιά πόντους πίσω από την τρίτη Λεβερκούζεν.

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Αμβούργου από την έδρα της Φράιμπουργκ καθώς νίκησε 3-0 δίνοντας συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις έπειτα και τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ.

Το σκορ άνοιξε στο 37ο λεπτό ο Μπάιστερ έπειτα από ασίστ του Πάντελι και στο 47ο λεπτό ο Λασόγκα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Φαν Μάρβαικ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φαν ντερ Φαρτ στο 63ο λεπτό.

Έτσι, το Άμβούργο έφτασε τους δώδεκα βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην δωδέκατη θέση έναν πόντο πίσω από Στουτγκάρδη, Χόφενχαϊμ, Ανόβερο και Μάινς. Αντίθετα, η Φράιμπουργκ έμεινε στους πέντε βαθμούς γεγονός που την αφήνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.