Φορτούνης: «Είμαι ενθουσιασμένος»

Απολύτως ευχαριστημένος από τη μετεγγραφή του στην Καϊζερσλάουτερν, ο Κώστας Φορτούνης.
Δημοσίευση: 08/07/2011 - 19:35

Απολύτως ευχαριστημένος από τη μετεγγραφή του στην Καϊζερσλάουτερν, ο Κώστας Φορτούνης. Ο νεαρός Έλληνας μέσος τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί μπροστά σε αρκετούς θεατές στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό του στιλ παιχνιδιού.

Ο Φορτούνης τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «Die Rheinpfalz»: «Είμαι σε συνεχή επαφή για να μαθαίνω τι γίνεται. Νομίζω πως για μένα είναι η καλύτερη εποχή για να βρίσκομαι στη Γερμανία. Βέβαια, ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από την Ελλάδα. Η μητέρα μου βρίσκεται μαζί μου στο Καϊζερσλάουτερν, ενώ ο πατέρας μου μένει στην Ελλάδα, αλλά με επισκέπτεται».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε: «Η Καϊζερσλάουτερν έχει καλή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και είναι σπουδαίος σύλλογος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι στην Μπουντεσλίγκα, μπροστά σε 50.000 θεατές».

Τέλος, ο Φορτούνης τόνισε: «Εγώ παίζω πίσω από τους επιθετικός, ως δεκάρι. Ωστόσο μπορώ να αγωνιστώ και ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά και ως χαφ. Τα χαρακτηριστικά μου είναι η τεχνική μου κατάρτιση και η έλλειψη άγχους. Δεν φοβάμαι στο έναν με έναν, και ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση».