Φορτούνης: «Είμαι ενθουσιασμένος»

Απολύτως ευχαριστημένος από τη μετεγγραφή του στην Καϊζερσλάουτερν, ο Κώστας Φορτούνης.

Απολύτως ευχαριστημένος από τη μετεγγραφή του στην Καϊζερσλάουτερν, ο Κώστας Φορτούνης. Ο νεαρός Έλληνας μέσος τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί μπροστά σε αρκετούς θεατές στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό του στιλ παιχνιδιού.

Ο Φορτούνης τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «Die Rheinpfalz»: «Είμαι σε συνεχή επαφή για να μαθαίνω τι γίνεται. Νομίζω πως για μένα είναι η καλύτερη εποχή για να βρίσκομαι στη Γερμανία. Βέβαια, ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από την Ελλάδα. Η μητέρα μου βρίσκεται μαζί μου στο Καϊζερσλάουτερν, ενώ ο πατέρας μου μένει στην Ελλάδα, αλλά με επισκέπτεται».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε: «Η Καϊζερσλάουτερν έχει καλή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και είναι σπουδαίος σύλλογος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι στην Μπουντεσλίγκα, μπροστά σε 50.000 θεατές».

Τέλος, ο Φορτούνης τόνισε: «Εγώ παίζω πίσω από τους επιθετικός, ως δεκάρι. Ωστόσο μπορώ να αγωνιστώ και ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά και ως χαφ. Τα χαρακτηριστικά μου είναι η τεχνική μου κατάρτιση και η έλλειψη άγχους. Δεν φοβάμαι στο έναν με έναν, και ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.