«Θα μείνει ο Φαν ντερ Φάαρτ»

Στη διάψευση της πληροφορίας ότι ο Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ θα παραχωρηθεί στο τέλος της σεζόν για οικονομικούς λόγους, προχώρησε η πλευρά του Αμβούργου.

Στη διάψευση της πληροφορίας ότι ο Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ θα παραχωρηθεί στο τέλος της σεζόν για οικονομικούς λόγους, προχώρησε η πλευρά του Αμβούργου.
 
Αυτή τη στιγμή, η γερμανική ομάδα προσπαθεί να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα και είναι 16 στην κατάταξη, ένα βαθμό πιο ψηλά από τις δύο τελευταίες.
 
Οι τελευταίες φήμες ανέφεραν ότι παίκτες όπως ο Φαν ντερ Φάαρτ και οι Ρενέ Αντλερ, Χάικο Βέστερμαν, Τζόναθαν Τα και Ιβο Ιλίτσεβιτς θα παραχωρηθούν σε άλλους συλλόγους για να ελαφρύνει ο προϋπολογισμός.
 
«Το Αμβούργο αρνείται κατηγορηματικά ότι παίκτες της πρώτης ομάδας είναι προς πώληση. Αποτελεί ανακρίβεια επίσης η πληροφορία ότι οι μάνατζερ των ποδοσφαιριστών έχουν πάρει χρήματα για να προτείνουν σκόπιμα παίκτες του Αμβούργου σε άλλες ομάδες. Ο σύλλογος παραμένει προσηλωμένος στην προσπάθεια για παραμονή στην Μπουντεσλίγκα», αναφέρθηκε σε επίσημη ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.